fredag, mars 22, 2019

Dagbok 2019: 22.mars

Klokka er snart halv seks, temperaturen er +10  grader; før i dag bles det, og no regnar det litt også, og vinden har spakna. Til alt hell er snøen borte
Eg har ikkje gjort så mykje til nytte i dag, anna enn at eg vaska golv. Eg har litt vondt i høgre armen og -sida når eg skal jobbe,  når eg er i ro har eg ikkje vondt. Eg har sete og strikka litt, men skulle ha vore ned og kjøpt meir garn. Eg fann ut at eg ville ha ein farge  i tillegg til dei eg har. Men eg føler meg så lite pen at eg har ikkje lyst å vise meg offentleg. Leppa er framleis hoven og såret visest godt.
Eg ringde til Ellen Marie for ho brukar å ha tid å prate, ho bur også åleine. Vi hadde ein lang telefonprat og sidan ho har falle og brekt ribbeina to gonger i vinter, kunne eg spørje henne ut litt. Eg lurte på KOR vondt det var med brotne ribbein og etter det ho sa er ikkje mine brotne. På Skedsmo var det fint vêr men mykje snø enno. På plenen hennar var det 60 cm snø - der som det ikkje var mòka.
Eg laga meg litt mat og fyrte godt i omnen, så då eg sette meg til med strikketøyet sovna eg, til tross for at eg sov godt sist natt.
No trur eg at eg skal lage meg ein kaffikopp og så blir det vel TV heile kvelden-slik det plar vere fredagskveldane. Eg har alltid laurdagskjensle når det er fredag, slik er det i dag også. 
Ønsker alle ei god helg

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 15.april

Alt av bilde som eg hadde på PC en er borte vekk, men eg er ikkje heil hjelpelaus, for bildet av blomstane frå i fjor låg ein annan stad på ...