torsdag, mars 21, 2019

Dagbok 2019: 21.mars



Graset blir snart grønt, så eg får gjere klar klipparen.

Klokka er no snart 18.00. Temperaturen ute er + 5 grader. Det har regna litt i dag, men no kjem den blå himmelen til syne, gjev det blir fint i morgon!
I går kveld vart eg sittane å gruble på kva som var årsaka til at eg datt i går, ikkje snubla eg, og ikkje var eg svimmel eller noko slikt. Eg landa på teorien om at det var kneet som svikta idet eg steig frå fortauet og ned på gata. Som kjent er ikkje knea mine så gode, så det skjer av og til at dei sviktar. Eg sette høgre foten fram og landa på høgre sida. I dag er eg rimeleg bra, men har litt vondt i høgre skuldra og armen , og også i sida (ribbeina). 
Såret på leppa slutta å blø før eg la meg i går. Eg sov godt i natt, vakna tidleg, men sovna attpå sidan eg ikkje skulle noko spesielt i dag. Det har vore ein sløv og tam dag, kan no vere greitt at det ikkje skjer så mykje kvar dag. 
Eg greidde med litt møye å støvsuge teppegolva før middag-den høgrearmen er ikkje god. Elles måtte eg vaske både jakka og buksa eg hadde på meg i går, men det tok vaskemaskina seg av. Eg har vore litt lat i dag, lese avisa og løyst sudoku etc. Til middag åt eg restar frå i går,- og i dag greidde eg å ete, det gjorde eg ikkje i går kveld. Elles har eg fyrt litt i omnen, lese litt på spanskleksa etc. Vedsaging kan eg ikkje halde på med akkurat no
No i ettermiddag begynte eg på den nye genseren min, har strikka brota på begge ermane, og første stripa på den eine. Garnet eg godt og lett å strikke -i motsetning til islandsgarnet.(Men det var kjekt å strikke dei genserane også) Eg har ikkje direkte oppskrift, men brukar ei som var i ei strikkebok som Solveig eig, greitt å ha masketal og fellingar -men eg skal strikke berre striper, på det som eg trur skal bli ein lett sommargenser til meg sjølv. Det er den femte genseren eg strikkar i år. Men no har eg meir lyst å vere ute og gjere vårarbeid enn å sitte å spøte.
I morgon er det fredag igjen, synest fredagane kjem veldig ofte! Då skal eg vaske golv - og så får eg sjå kva dagen elles kan bringe. Laurdag skal eg kanskje på 12-konserten i Volda. Då vert det korpsmusikk. Måndag har eg time med legen, han/ho som vikarierer for fastlegen min. Det er for å snakke om "funna" i knea mine, og kva som ev. kan gjerast med dei.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...