mandag, mars 18, 2019

Dagbok 2019: 18.januar



Klokka er 17.15. Eg sit her og slappar av, så eg tenkte eg like godt kunne skrive på bloggen med det same. I dag har vêret skifta mellom snøbyger og solskin, akkurat no trur eg det kjem ei byge etter at vi har hatt sol lenge. Temperaturen ute er + 6,5 grader C. Krokusane poppar opp både her og der, og i dag såg eg den første blå sibirstjerna.
Sist natt vakna eg av at eg verkte noko heilt forferdeleg i venstre foten. Eg måtte opp og gå litt, tok eit par Paracet og sov vidare. I dag tidleg var eg ikkje verre enn vanleg,  dvs. nesten smertefri. Eg ringde likevel legesenteret og spurde kva tid fastlegen min kom tilbake, og det vart sagt ca. 1.mai. Eg syntest det vart lenge å vente, men så var der ein som har tatt over pasientane hennar mens ho er borte og eg fekk time neste mandag. Det var kjapt.
Eg har streva med laurdags-sudokuen sidan laurdags morgon og hadde eigentleg gitt opp-men brått såg eg ei løysing og så var den i boks.
Eg hadde ingen planar i dag, så det har blitt litt av kvart. Eg laga ein kakebotn, strikka litt, og så har eg styrt litt ute, spylt trappa og kjøkenglasa blant anna. Trudde eg skulle klare å sage i epletreet , vil ha det kutta i toppen og tynna blant greinene, men då må eg opp i gardintrapp eller stige og det er eg ikkje så lysten på. Derimot har eg saga ein del ved i dag i fleire økter. Målet er å få rydda i tilbygget.
I går kveld laga eg middag, då steikte eg fiskepudding og kokte poteter. I dag steikte eg laks og poteter frå i går, eg er litt trøtt av å ete berre brødmat, så no lagar eg middag av og til.
I morgon får eg besøk av ei jente som kanskje blir den nye leigebuaren min. Det er Silje som bur her no, som hjelper meg å finne ei som skal ta over. I morgon trur eg at eg må ta ein tur på butikken.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...