tirsdag, mars 19, 2019

Dagbok 2019: 19.mars.

Klokka er 18.50, temperaturen er + 6 grader, det er overskya og opplett.
I dag vakna eg grytidleg og hadde ikkje vondt nokon stad, så eg forstod fort at vêret var bra. Greidde å ligge i ro til klokka var7.30, men då stod eg opp.
Etter at eg hadde ete frokost, lese avisa, løyst sudokuen og vore på Facebook etc.-farga eg håret mitt. 
Og sidan eg trong både det eine og det andre på butikken, sala eg på meg bilen og køyrde ned på Kiwi. Marit hadde tipsa meg om at der er lite folk før klokka 12, så då er det god plass på parkeringsplassen- og det stemte. Eg synest det er veldig kjekt å kunne klare handlinga utan å blande inn andre.
Eg har rydda litt i huset i dag og så har eg strikka og høyrt radio mens eg venta på ei jente som skulle komme klokka 5. Høyrde Einar lese nyheiter mange gonger. Det er no likt kjekt! Linda kom og vi har sete lenge og prata om laust og fast. Ho studerer friluftsliv i Volda og bur i kollektiv. Ho likte leilegheita men kunne ikkje bestemme seg heilt enno. Det er no ikkje noko som hastar for min del. Det som var litt usikkert var at ho var ikkje heilt bestemt på å vere i Volda neste skuleår. Det var i alle fall ei veldig kjekk jente, ho har eigen bil, ein KIA, større enn den Margrete har.
Det var kjekt å lese om Erlend og kompisane i avisa, dei gjekk vidare i UKM. No har ikkje eg så mykje forstand på musikken deira, men det stod i avisa at det var eit godt band- og dei laga avanserte låtar. Det var berre dei som stilte med sjølvlaga musikk. 
No er det allereie blitt kveld utan at eg har utretta så mykje i dag.
19. mars var fødselsdagen til farmora mi, så i dag har eg tenkt litt spesielt på henne. Ho var fødd i 1878. Litt rart å tenke på at eg har kjent folk som har levd to hundreår før dette.
No har eg ein liten jobb som må gjerast før eg benkar meg framfor TV-en. I morgon er det spanskkurs, det gleder eg meg til, og så kjem kanskje Einar innom ein tur. han hadde visst eit oppdrag i Ørsta.
Eg har mange novemberkaktusar, men berre ein som blomstrar no. 



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...