lørdag, mars 16, 2019

Dagbok 2019: 16.mars


Klokka er18.30, temperaturen er + 3,5 grader C. Vêret har vor litt skiftande i dag. På føremiddagen var det sol og fint, etter middag kom det regn, og no har det lysna opp att. Eg verkte i heile kroppen då eg vakna i dag, så eg har ikkje vore så aktiv i dag. Trøtt har eg også vore. Eg vil helst vere i aktivitet heile tida, men må vel innrømme at eg ikkje er nokon ungdom lenger. Marit og eg gjekk ein liten tur i lag-ingen av oss var særleg lettbeinte i dag. 
Etter at eg hadde ete "middag" sovna eg litt i stolen då eg skulle sjå opptak av "The Voice." 
Eg sat og følte på at eg skulle tatt ein biltur når trafikken stilna av. I 5-tida sela eg på og tenkte eg fekk køyre så langt eg hadde lyst, det er inga skam å snu. Det blei ein tur til Plantasjen og Coop i Furene, med ein avstikkar til Hovden møbelfabrikk. Når eg tok av frå vegen var det fordi der var låg kveldssol som var litt irriterande. Heile turen gjekk strålande bra, eg gjorde ingen feil, men unntak av at eg køyrde litt for seint. Det var meir trafikk enn eg trudde. Men etter at eg hadde handla på Plantasjen og Coop, hadde det stilna litt. Der borte er det ofte vanskeleg å komme inn på vegen. Ikkje for å skryte, men trafikk - og køyrereglar kan eg, etter mange år so co-pilot. Eg kjøpte ein sekk med kugjødselkompost, men den var visst ikkje tung nok til å ha i bagasjerommet.
Eg synest det er deilig å kunne fare av garde utan å bry andre. No blir det å sette på TV og ta fram spøtet. Eg strikkar huer av garnrestar frå genserane. Det kan bli kaldt på Island.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 17.april

                Dette var pynten på "Vernet" i fjor. Det kjem vel ein likeins i år. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er + 9 gr...