lørdag, februar 09, 2019

Dagbok 2019: 9.februar

Klokka er no 19.00. Temperaturen ute er + 2 grader og det har vore ein fin dag-i alle fall sett innanfrå, ute har eg knapt nok vore. Lettskya, opplett og litt sol.
Føremiddagen gjekk med til matlaging og anna husarbeid, pluss avislesing og løysing av sudoku på siste sida av Møre-Nytt. 
Eg venta begge døtrene på besøk+ eit par barnebarn. Hadde ikkje så mykje spennande i hus så i dag vart det pølser og potetstappe til middag + is og kaffi etterpå. Det var liksom morsdagsfeiring, sidan det passar best for alle å besøke meg på kvardagar. Eg hadde sendt handleliste til Solveig på data, så no fekk eg supplert matlageret mitt. Og Margrete hadde kjøpt garn til genseren eg skal strikke til henne.
Dei hadde med seg blomster og andre gåver, litt av herlegheita ser de på bildet. Kruset var frå Solveig, og Margrete hadde kjøpt nokre fine brikker til å sette kaffikrus på-6 stk.- når ein flyttar seg rundt med koppen i handa slik mange, ikkje berre eg, har til vane. Elles var det blomster og diverse anna.
Kjekt å få gåver, men det aller kjekkaste er no å få besøk. Amanda ville snakke litt meir om særoppgåva, og Erlend vart utnytta til å skifte batteriet i den elektriske drillen min; det er ikkje alt MOR kan. Takk for besøk og fine gåver!
No har eg rydda på kjøkkenet og fylt oppvaskmaskina. Så blir det vel TV igjen. Kan ikkje begynne på Margrete sin genser i kveld, for då må eg konsentrere meg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...