fredag, februar 15, 2019

Dagbok 2019: 15.februar


Klokka er 17.50, temperaturen er + 10 grader og det har vore ein nydeleg dag. Eg har ikkje vore så mykje ute, men har no fått kjent på solvarmen inne i huset.
I går var det ein litt tam dag, men i dag har det vor action frå første stund.
Det første eg gjorde etter eg hadde kome i siget var å lage kjøttkaker og skrelle poteter. Einar skulle komme i 14 - tida og ete middag i lag med meg - og då må vi ha kjøttkaker i heimelaga brun saus. det er tradisjon.
Då maten var så å seie klar, sette eg meg til å strikke mens eg øvde på spanskglosene på samme tid-talde maskene på spansk : uno- dos- tres..... og vekedagane:  lunes-  martes -  miêrcoles-...….. Begynte på andre ermet i dag, så i løpet av helga håper eg på å få alt inn på ein stor rundpinne og strikke mønster. Det er det som er det kjekkaste.
I dag kom Einar 5 min. seinare enn han hadde sagt, som regel er han på sekundet.
Vi åt middag og drakk kaffi. Så køyrde vi ein tur fram på grava, men gjekk ikkje bort til steinen, for snøen låg så fin og urørt. 
Det blei ein tur på AMFI også, eg hadde eint ærend på Clas, skulle ha lysrør og blekkpatroner og batteri. Handla litt mat på Bunnpris.
Einar prøvde å starte bilen min og den starta på første forsøk.
Han reiste heim til Hareid, eg rydda på kjøkkenet og vaska opp før eg sette meg til PC-en. Då ringde Bodil og sa at Svein ville stikke innom; han skal hente Margun og Stein på flyplassen klokka 19.30, dei kjem frå Thailand. Rasmus skulle kome att frå Stuttgart i kveld, men han kjem vel til Gardermoen og i morgon trur eg naboane kjem att frå GC. 
Så vil eg ønske alle ei fin helg ! Komande veke er det Musikal og det ser eg fram til, og onsdagen deretter er det årsmøte i pensjonistlaget. Eg slepp å kjede meg.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...