lørdag, februar 16, 2019

Dagbok 2019: 16.februar

Klokka er no 17.10, temperaturen er +2 grader C, det er tjukk skodde ute, heilt nedpå marka, men det er opplett. I går fekk eg ei kjensle av vår, i dag er det meir som november. Då er stod opp i dag snødde det trollkjerringar. NO har eg nettopp vore ein tur på butikken, gjekk både ned og oppatt-for første gong i år. Har ikkje gått så mykje etter at venstre kneet svikta i november. Det var det høgre kneet, det som vart dårleg i februar i fjor som reagerte mest på turen, men det gjekk stort sett fint. Kvar laurdag eg er her åleine trur eg at det er søndag, men det hjelper å ta ein tur på butikk. Blir direkte uvel viss eg blir sittande å strikke heile dagane, så eg må finne på andre ting innimellom. Var ut og heiv rundt på litt snø også, slik at den skulle tine fortare.
Til middag i dag åt eg restar frå i går - godt å få rydde opp. Eg har ikkje snakka med nokon i dag anna enn på nettet.
Kan ikkje strikke så mykje i kveld for no må eg snart ha alt inn på ein pinne og begynne på mønsteret. Det er mest interessant. Onsdag i komande veke er det musikal. Ja, dei skal vel ha fleire framsyningar, men vi skal no vere på premieren. Både Ingeborg og Eirik kjem heim for å vere til stades. Det er siste året til Amanda på vidaregåande, men til hausten reknar eg med at Erlend begynner på musikklinja, så blir det å håpe på at eg får følgje med når han skal på scena også.
No skal eg slappe av litt og så blir det vel mykje TV i kveld også. Veit ikkje kor det går når eg ikkje får strikke-om eg klarer å halde meg vaken. No ligg det melkekvit skodde ute, heilt rart.




Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...