søndag, januar 13, 2019

Dagbok 2019: 13.januar


Klokka er no ca. 18.15, temperaturen er minus 1 grad og det har kome ein del snø. Bilda over er tatt kl. 14 - då såg eg lyset av sola gjennom skyer og snø.
Søndagane er ofte dei treigaste dagane, men eg kjeder meg ikkje eit sekund. Eg sov bra sist natt, men vakna i 5-tida av at eg verkte i hofta og begge knea. Eg tok 2 Paracet og sov vidare-sidan har eg ikkje tatt smertestillande; når eg sit i ro er det ikkje vondt, så då treng eg ikkje ta tablettar. I dag har eg stort sett sete og strikka, pluss at eg vaska bad- og kjøkkengolvet -det hadde eg ikkje gjort før helga. Til middag hadde eg restar frå i går, og eg er redd eg må ete resten av resten i morgon. Kor vidt eg kjem meg av garde til pensjoniststyremøtet i morgon står att å sjå. Vil dei ha meg der, får dei hente meg. Skulle ønska at vêret var litt meir stabilt, no er det regn og snø annakvar dag om lag.
No strikkar eg veldig ivrig på genseren min, berre 6 runder att med mønster, spennande å sjå om eg har nok garn, men Solveig kjøper meir viss eg treng. Det var kjekt å strikke med berre to fargar, botnfarge og mønsterfarge. Då blir det heller ikkje så mange trådar å feste. Eg strikkar helst på dagtid, for eg kan ikkje sjå TV mens er strikkar mønster. 
Eg er ikkje frisk i foten, men eg er i alle fall mykje betre, og berre det er no positivt. Håper eg er i form til eg skal slå plenen før 17.mai. Eg er mykje heime åleine, men det gjer ingen ting, eg kan prate høgt med meg sjølv om eg har lyst-gjer det ofte. Det er kjekt å få besøk, men aller helst skulle eg ønske at eg kunne komme meg til frisør, for frisyren er ein katastrofe.


Denne planten fekk eg av ei venninne då Nils døde, og no blomstrar den igjen. Desse plantane skal ha rikeleg med vatn, så kan dei blomstre igjen og igjen. Eg veit faktisk ikkje kva planten heiter.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 1.mai

  Klokka er no 17.22, temperaturen ute er + 20  grader, og no skin sola igjen etter at det kom regn midt på dagen. Det har vel vore rimeleg ...