fredag, mars 09, 2018

Dagbok 2018: 9.mars.



Bilda er tatt klokka 11.20. Temperaturen er + 5  grader C. Det har kome litt blaut snø. Eg er blotta for energi, men må vel sjå til å få gjort noko. Planen er at Ragnhild skal køyre meg ut på Heimen klokka 15.00. Solveig kjem seinare. Ho kan køyre meg heim i kveld om det går etter planen.

Kl. 21.40, temperaturen er ca. 0 grader og det sluddar. No vil eg gjerne ha vår, og berre marker. Det kjem nok.
Eg er litt hemma av det vonde kneet mitt, men fekk i alle fall vaska litt til helga.
Ragnhild henta meg klokka 15 og køyrde meg ut til Nils.
Han var sløvare enn nokon gong, og det var ikkje så lenge han var vaken mens eg ar der. Solveig kom ein tur klokka 20, og etter ein halv times tid eller vel det, køyrde ho meg heim. Grunnen til at Nils er så "bortreist" er først og fremst medisinen som han MÅ ha for ikkje å verke for mykje. Men kor vidt det har noko for seg at eg er der 6-7 timar for dag, det må eg vurdere. Så lenge som han fungerte bra slik at vi kunne sjå TV og prate var det noko heilt anna. Når han ligg og døser og søv mesteparten av tida, og eg sit i ein stol og les lydbok, veit eg ikkje . Eg snakkar med pleiarane og avtaler med dei kva som kan gjerast. Legen har undersøkt han, lungene er i orden sjølv om han er litt tungpusta, og i dag hadde han ikkje feber - og ikkje har han infeksjon. Men sjølve sjukdommen krev sitt. 
Solveig kjørte meg heim i kveld og vi sat og prata ei stund før ho reiste ut att.
No skal eg ete litt og så skal eg få med meg det som er/har vore på TV. Sette på opptak nokre program før eg gjekk.


Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...