tirsdag, august 29, 2017

Dagbok 2017: 29.august

Klokka er 19.30, temperaturen er + 14 grader C. I dag har det vor regnbyger, og ganske bra vêr mellom bygene.
I dag var Nils i dårleg form før middag, han var slapp, låk i magen osb. I løpet av dagen har han kvikna til og no er han ganske bra. Dagane er ofte slik, men kveldane har vi det bra. Eg seier VI for når Nils ikkje har det bra, verkar det på meg også.
Eg fekk ikkje gjort så mykje på føremiddagen, berre det mest naudsynte, og så strauk eg litt klede. Til middag blei det berre blomkålsuppe, det var det einaste Nils hadde lyst på.
Etter middag fekk han kvile, mens eg gjekk ut og sette i gang kompostkverna. Klokka 16 gjekk eg inn att, for då kom HBO, og etter at ho hadde gått blei det kaffi og is på Nils, kjeks på meg. Nils er glad i is, så det får han nesten kvar dag, eg kjøper ymse sortar som er utan sukker. Eg tok meg ei økt til med komposten, og fekk male opp resten av granbaret før "Kakekrigen", og då krigen var slutt gjekk eg ut og rydda opp.
Torsdag førmiddag skal vi til Volda sjukehus. Då skal Nils få halvårs-sprøyta si på sjukehuset. Det er ei dame der som greier å sette sprøyta slik ho skal. Dei fleste legar får det ikkje til.
Då blir det truleg å ta taxi.
No ventar vi på HBO-en som skal vere her klokka 20.00. Etterpå blir det kveldsmat, for no er vi svoltne begge to.
Vi trudde Margrete skulle kome med ny bil i dag, men hentedagen er utsett til torsdag. Laurdag er det planen at Håkon og Øystein skal ta båten på land.
Eg trur neppe det blir plenklipping denne veka, til tross for at graset veks fort- det er for vått.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...