lørdag, august 23, 2014

Dagbok 2014: 23.august

Klokka er snart 16.30,temperaturen ute er ca +18 grader C, og akkurat no kom det litt regn, elles har det vore fint i heile dag. Vi kom nyss inn att etter å ha vore ute og klipt plenar, alt er klipt  med unntak av skråninga. Eg brukte den elektriske klipparen og Nils den som går på bensin.Eg var relativt sveitt då eg kom inn att. Det koselige med å jobbe ute er at naboane kjem og pratar-og et litt plommer, men no minkar det på dei.
På føremiddagen var vi nedover og handla litt, mest mat. I dag handla vi på Bunnpris, forandring frydar.
Vi tok oss litt mat då vi kom heim, og så var det rett ut og jobbe. Jammen bra vi fekk klipt så mykje før regnet kom.
Leigebuaren vår har vore i Trondheim og kjøpt seg motorsykkel, så no har vi to BMW-ar på tunet. Eg og han hadde litt problem med språket i dag når eg skulle forklare han diverse tekniske detaljar frå el-inspeksjonen i går. Ikkje veit eg kva støpsel, ledning, jording etc heiter på engelsk. Men eg hadde jo ein utveg-eg kunne ha henta brettet og brukt Google translate, men vi greidde oss med fakter og kvasi-engelsk.
Vi har ikkje ete middag enno, men i dag skal vi altså ha den salta langa som vi eigentlig skulle hatt i går. Vi har mykje mat av mange slag på lager, så vi treng ikkje svelte.
Frå Møre-Nytt i dag. Ikkje berre Torbjørn som liknar på onkelen sin. (Tor)

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 15.april

Alt av bilde som eg hadde på PC en er borte vekk, men eg er ikkje heil hjelpelaus, for bildet av blomstane frå i fjor låg ein annan stad på ...