onsdag, august 13, 2014

Dagbok 2014 - 13.august

Klokka er 21.45, temperaturen ute er + 16 grader C og det er overskya , men opplett akkurat no. Litt regn har det kome i løpet av dagen, men det er framleis behagelig temperatur ute. August har alltid vore min yndlingsmånad,  i barndommen begynte vi ikkje på skulen før 1.september, så då var somrane lenger enn no! Og lærarane hadde uforskamma lange feriar. Der er vel frå den tida misunninga sit att i folk.
I dag vakna både Nils og eg veldig tidlig, men Eirik fekk sove seg ut. Han er forkjøla og ikkje heilt i form, men vi får håpe han er frisk att til skulen tek til. Margrete har kurs og førebuing heile denne veka, så hennar ferie er slutt. Godt at Amanda er stor og flink så ho kan passe baby Charlie.
Det vart ein kort dag på sjøen for karane i dag, for fisken beit ikkje. Dei fekk nokre halvstore seiar som Harald kom hit og henta, vi ville ikkje ha fisk til middag i dag.
Medan mannfolka var vekke gjorde eg litt husarbeid, plukka litt plommer etc. og så laga eg middag sjølvsagt. Etter middag har det ikkje blitt gjort mykje. Alle tre somna vi kvar sin gong, men eg fekk no lese ut boka mi til slutt. I dag prioriterte Nils og Eirik å sjå fotball på TV framfor å fiske. Det går no an å halde fred somme tider også. Nils hadde forresten plen å klippe også. Eg koka litt syltetøy av plommene eg plukka. Det vart ikkje så mykje, for eg nådde ikkje opp å plukke alt, må nok til med stige.
Det er kjekt å ha barnebarn på besøk, vi har ikkje sett så mykje til dei i sommar.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...