fredag, juli 25, 2014

Dagbok 2014: 25.juli

Klokka er 21.40, temperaturen er + 19 grader C og vêret er fint. Rettnok låg skodda ei stund utover føremiddagen, men så kom sola fram. Ikkje så veldig varmt, max 26 grader, og det er no berre herlig.
Denne dagen har det hendt minimalt, og vi har gjort minimalt. Kanskje det er det mest perfekte i vår terrortruga tid?
Før middag rydda vi skikkelig opp nedst i hagen, så steikte vi makrell ute og åt middag ved hagebordet.
Ettermiddagen gjekk med til soling, lesing og prating med naboar. Nils fekk besøk av ein kamerat og eg besøkte veninna mi rett over vegen. Sant å seie kunne eg godt tenkt meg å ha det slik heile året. Eg likar sol og varme.
I morgon startar Naturfestivalen her i Ørsta, og då er det "Saudehornet rett opp"- men eg forstår det slik at Einar og ein kamerat var der i dag? Det er sikkert mykje som skjer her i Ø desse dagane, så eg får sjekke avisa i kveld. Men no skal eg først sjå "Mord og mysterier". For ein gongs skuld har vi sett på TV 2.
PS: No har eg sett "Mord og mysterier", berre for å oppdage at eg har sett episoden før. Nei, lat meg halde meg til Stas-kanalen, slik som eg plar gjere. Ikkje mykje å sjå der heller om sommaren, forresten, men eg slepp i alle fall reklamen.
Ei lita retting når det gjeld Naturfestivalen, den tek til i morgon, men "Saudehornet rett opp" er laurdag 2.august. For spesielt interesserte, kan eg nemne at de finn meir om saka på www.naturfestivalen.no   

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 1.mai

  Klokka er no 17.22, temperaturen ute er + 20  grader, og no skin sola igjen etter at det kom regn midt på dagen. Det har vel vore rimeleg ...