onsdag, juni 25, 2014

Dagbok 2014: 25.juni

Klokka er 19.30, temperaturen er + 16 grader og det er nydelig vêr. På grunn av vinden er det ikkje så varmt; det er litt spesielt at det blæs så mykje her på våre kantar.
I dag har vi vore heime for det meste. Nils har streva mykje med å reparere grasklipparen, men har ikkje fått den i orden enno. Han fekk den til slik at han fekk klippe, men "draget" virkar ikkje. Det blir mykje akkordering og samtalar med diverse naboar, låning av verktøy osb.
Eg har tatt det mykje med ro i dag, men litt hagearbeid og husarbeid har det blitt. Og så skal ein snakke litt med alle som går forbi, vi har mykje kontakt med naboane i sommarhalvåret.
I dag har eg vore relativt bra i rygg og hofte, så eg passar på å ikkje overbelaste verken den eine eller den andre.
Vi var nedover ein tur, hadde ærend på bibliotek og apotek og så handla vi litt mat.Måtte handle inn mjøl t.d. i tilfelle eg finn ut at eg må bake brød.
Då vi kom heim la vi oss på altanen og slappa av, så laga eg middag mens Nils klipte gras. Og slik går no dagane,vi brukar opp litt av sommaren kvar dag. Eg har plukka jordbær i åkeren i dag også, så når Nils dukkar opp att, skal vi nyte herligheita.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...