torsdag, februar 27, 2014

Dagbok 2014: 27.februar




Klokka har passert 16.30, temperaturen er mellom+9-10 grader C, det er overskya, men opplett.Slike dagar skulle ein vel vore ute, men så langt kom eg ikkje i dag. Sette meg til å skrive referat litt etter frokost. Det tok litt lenger tid enn vanlig for det var mykje eg måtte sjekke, så då eg var ferdig var klokka alt 13.00. Det var tid for lunsj, brødskive og kaffi. Middag blir det seinare. Etter lunsj vaska eg badet og kjøkkenet til helga før eg tok ei siste gjennomlesing av manus og sende det til avisa.
Mens eg var i mi eiga verd heile føremiddagen, hadde Nils vore på trelastlageret og kjøpt trykkimpregnert material og laga ein ny, stor kompostkasse i staden for dei to mindre vi hadde før. Dimensjonane er: 1,25m X 1,25m X 1m (høgda). Om den ser litt skakk og skeiv ut der den står, kjem det av at der er noko rot rundt omkring. Dessutan er den ikkje ferdig "watra" enno. Men det skal den bli.
Rusket som ligg rundt omkring på plenen er innhaldet av den eine av dei gamle kassane, det skal rakast vekk med tid og stunder.
No er her varmt og godt i stova, så eg skal ha meg ein pause med lydboka mi før eg lagar middag.

2 kommentarer:

solveig sa...

Ja, eg lurte på om han ikkje hadde vore heilt i water i dag ;-)

Besta sa...

Det er vanskelig å få kassa i water før telen går ut or jorda, bor den bør bankast nedi.

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...