onsdag, januar 29, 2014

Dagbok 2014: 29.januar

Klokka er 15,30, temperaturen ute er + 4,5 grader C, det er overskya, men opplett. Stort betre kan det vel ikkje vere i slutten av januar.
Vi har nettopp hatt oss ei brødskive og ein kaffikopp, så får vi sjå om det blir middag i løpet av kvelden.
I dag hadde vi ingen spesifikke planar, men eg hadde i alle fall noko ved eg skulle kløyve. Nils fann ut at då kunne han felle eit par små bjørker han hadde sett seg ut. Så mens eg kløyvde, og etterpå plukka vekk restar av blomkarse på garasjeveggen, var han i "skogen". Han kom heim med eit lass med kubbar, og mens eg kløvde dei, henta han enda eit lass med ved. Med lass meiner eg det han får inn i bagasjerommet på bilen, så det er ikkje så mykje som det kan høyrest ut.
No, då eg skulle til å skrive på laptop-en kjenner eg at armane og skuldrane er litt tunge å få med seg. Ikkje så farlig, det går nok over. Som de ser på bildet har Nils fått ein liten skade i dag, det var ei grein som sveipa borti han. Kan vi søke erstatning frå naturskadefondet, tru? No gler vi oss til alle kommentarane-reknar med at eg får skulda for "kloret".

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 22.april

No er klokka blitt 16.35 utan at det har hendt så mykje. Det mest dramatiske som har skjedd er at eg har prøvd å slette alle bilda mine på P...