mandag, januar 20, 2014

Dagbok 2014: 20.januar

Klokka er snart 18.00. Temperaturen ute er + 1,4 grader C, det er lettskya og opplett. Stort finare kan vi vel ikkje vente det i januar. Merkar at dagane har blitt ein god del lenger-ikkje fullt så mørkt som det var ved juletider. I dag stod vi relativt tidlig opp, Nils hadde tenkt seg på vedaskogen blant anna. Eg hadde ikkje så mykje på programmet, anna enn at eg skulle koke ball (klubb) til Margrete og Erlend kom. Elles så hadde eg litt småjobbing i huset å ta meg av.Var dårlig i ryggen då eg stod opp, men når eg fekk bevega meg litt gikk det over. Og det var bra, for no etter kvart har eg tenkt å starte opp vedkløyvaren. Nils kom heim med bilen full av kubbar, eg trudde det var halve treet, men han påstår at det berre er 1/4-part. Eg synest det er kjekt å kløyve ved, men dessverre er det ikkje så bra for ryggen å løfte på dei tunge kubbane.
Margrete og Erlend kom i halv- firetida, og vi vaksne åt oss stappemette på middag; Erlend var ikkje så begeistra. Han vil helst ha blomkålsuppe eller tomatsuppe.Han fekk lov å velje seg ein gulløyrering av dei to eg hadde som var single.Det var no litt stas.
Trur ikkje eg blir så aktiv resten av dagen, ball er tungt ! Men måtte berre lage ein gong, no når eg hadde kraft frå pinnekjøtet å koke dei i. Så får eg håpe eg letnar til i morgon. Nils fabulerer om å fare ut og fiske, det er gode meldingar.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 15.april

Alt av bilde som eg hadde på PC en er borte vekk, men eg er ikkje heil hjelpelaus, for bildet av blomstane frå i fjor låg ein annan stad på ...