søndag, desember 29, 2013

Dagbok 2013: 29.desember.

Rjåneshamna i dag. Det er skipet vårt som er nærmast.
Klokka er14.30, temperaturen + 4 grader og det er lyst ute, ser sol i skyene. Vi har ete middag ein time for tidlig i dag, og det er mi skuld.Eg såg på klokka i bilen, og gløymde at den framleis viser sommartid. Samma det, middagen er fortært, og det er enno mykje att av dagen. I dag hadde vi steikt kveite. Dei to siste dagane har gått med til å berge restar frå kjøleskapet. No ser vi slutten på det prosjektet, men matalens er vi ikkje.
I dag var vêret såpass at det gikk an å ta ein tur. Nils ville ut og sjå til båten og eg tok meg ein liten fototur. Eg går berre på den asfalterte stigen som er berekna for handikappa og rullestol blant anna.( Fikk ein litt artig kommentar frå ein tidlegare elev på FB då eg skreiv stigen, men sti og stig er faktisk jamstilte på nynorsk, på bokmål heiter det sti.)
Det var kjekt å sjå at den "fiskebrygga" som vart øydelagd av Dagmar no endelig var reparert. Det går an å køyre utpå desse to bryggene med rullestol og sitte der og fiske.Eg gikk ut på den nyreparerte og tok bilde.
Utsikt frå fiskebrygga mot Eiksund, og brua.
Det kom akkurat ei byge med regn og litt vind då vi var der ute, her inne låg fjorden blank som ein spegel. Nils meinte han godt kunne ha vore ute og fiska i dag.
På heimturen var vi ein tur fram på gravplassen og såg til gravene til fleire "gamle" naboar.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...