onsdag, juli 31, 2013

Dagbok 2013: 31.juli.

Klokka er snart 19.00. Temperaturen ute er + 14 grader, så sommaren har tatt pause. I tillegg har vi hatt eit voldsomt regnvêr; det har bøtta ned i timesvis, no kjem det som ikkje kom som snø sist vinter. Håper berre det regnar tomt.
Det har vore ein laber dag i pensjoheimen.Nils vart så fryktelig låk i venstre skuldra. Denne skuldra har plaga han periodevis i mange herrens år, og i natt vart det skikkelig gale. Vi har ein mistanke om at roturen spelar inn + at han vart giktisk. Så no var det på med ulltrøya igjen. Han er alt mykje betre, men må ta det med ro.
Eg vakna sjølvsagt med ein elendig rygg, men ikkje verre enn at eg klarte å vaske og støvsuge "til helga"-er litt ute av kurs der. Eg verker framleis, men slik går det når ein ikkje klarer å styre arbeidslysta si. Det plar kome seg etter nokre dagar, så eg bekymrer meg ikkje for det.
No ser eg på TV at vi skal få enda meir kraftig regn. Ja, kva anna kan ein vente seg etter ein knusktørr vinter.
Snakka med Rasmus i telefonen i går, dei ventar Solveig på besøk i morgon, sundag reiser dei til ei gresk øy. I tillegg til at dei på Austlandet har hatt ein flott sommar i år.
 

1 kommentar:

solveig sa...

I dag har vi hatt all slags ver. Toreveret kom heldigvis ikkje før framunder 19.

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...