torsdag, august 01, 2013

Dagbok 2013: 1.august.

Klokka nærmar seg 20.00. Temperaturen er + 17 grader C. Det har vore ein del regnbyger i dag, men lange periodar med opphaldsvêr. Akkurat no er det ikkje heilt fritt for at sola skin litt.
Vi har sett litt på Sommeråpent no for å sjå "heim" til kjende trakter i Solund, og jammen såg vi Rolf, broren til Nils, ombord i ferja. Men det varte berre ein liten augneblink.
I dag var vi ein tur til Vik før middag, hadde ærend på apoteket, og så måtte vi proviantere litt. Då vi kom heim gikk eg ein liten trimrunde før vi laga middag. I dag åt vi siste fiskekakeporsjonen frå frysaren.
Etter middag slappa vi av og eg somna med lydboka mi. Det høyrest visst ut som om vi søv veldig mykje, men vi legg oss seint og står opp att i rimelig tid, så det er ikkje så gale som ein skulle tru.
Eg fekk ikkje gjort noko særlig i hagen i dag, det var rett og slett for vått, men fekk no rydda LITT.
Nils har reparert motoren i båten, men skal ikkje ha den på sjøen i kveld, det skal passe med flo sjø, nemlig. I staden for han og skulle fiske makrell frå land.Han er heilt bra igjen i skuldra, så no får vi håpe han ikkje kastar på seg noko.No har vi ete kald, kokt makrell to gonger i åe, så om han får noko no, skal vi steike den.
Eg har atter ein gong gjort forsøk på å ta bilde rett mot sola.
 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 2.mai

Klokka er no 17.32, temperaturen på trappa er + 22grader C, så her er det full sommar i dag. Dagen starta med trim frå 10-11,då eg kom heim ...