torsdag, juni 27, 2013

Dagbok 2013: 27.juni

Klokka er ca 20.00. Temperaturen ute er + 20 grader C, og vi har hatt ein fin dag. No har det kome nokre lette skyer, men vi har hatt mykje sol tidlegare. Så veldig varmt har det ikkje vore, men meir enn varmt nok til å ligge på altanen og sole seg, med lydbok på øyret.
Men først måtte vi gjere noko nyttig. Nils var nedover og kjøpte gjødsel m.a. og eg vaska bad og kjøkken til "helga". Så skulle vi ned i Vik å handle litt, men fann ut at det var fint lite vi trong, så vi tok ein tur til Volda og åt middag på Landscape i staden. I dag vart det innbakt kylling med ris og sursøt saus. Heilt greitt. Så kunne vi legge oss strak ut på solsenga då vi kom heim.
No har Nils gjødsla og eg har prata med naboar og fotografert i hagen. Vi må ta vare på dei fine dagane, arbeidet spring ikkje frå oss (Dessverre).
Solveig, Øystein og Olaug er framleis i Italia, dei første fire dagane i Ostia, så fire dagar i Roma. Dei har det sjølvsagt fint.
Vi er utan TV i kveld, det same gjeld vel alle som har Tussa abonnement og get-boks. Dei som har TV analogt kan sikkert glede seg over gode og spennande program.Men no oppdaga vi at vi kan sjå det som ligg lagra i boksen.

Satsar på blått og rosa i år.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2021: 23.juni

Klokka er 15.05, temperaturen ute er + 17 grader, men eg synest det er litt kaldt. Det er litt tidleg å skrive blogg, men eg hadde pause no...