lørdag, mars 23, 2013

Dagbok 2013: 23.mars

Klokka har passert 16.00, ute er det same strålande vêret, sola skin, men det er kaldt, berre + to grader i skuggen.
Vi var rimelig tidlig oppe i dag og fekk rydda litt i huset før vi for på Amfi og handla, fortrinnsvis mat. Så var vi heimom og tok oss litt mat, før vi køyrde bort til Hovden møbelfabrikk og gikk på vegen ut mot bade-/grillplassen, før vi snudde. Det var kaldare der borte enn her på Vallabøen, ikkje minst fordi der er så mykje skog mellom vegen og vatnet. Vegen var frosen.
Det er veldig fint der borte, men isen er nok ikkje trygg lenger,vi våga oss i alle fall ikkje utpå.Sist vi var der , gikk vi over heile vatnet på isen. I dag hadde eg med meg kamera, og fekk øvd meg litt, ikkje alle bilda er like vellykka.
På heimvegen var vi innom Rema 1000 og handla litt meir mat.
Dei fleste har vel fått med seg at Ingeborg fyller 20 år i dag og at ho er i Singapore. Vi gratulerer henne med dagen og ønsker god tur vidare.






I dag hadde eg eit lite prosjekt; eg tok bilde av somme av dei digre trea vi såg der vi gjekk, mest ask og bøk, men også ein kjempestor kristtorn. Bildekvaliteten er litt ujamn, for å seie det pent.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...