fredag, mars 22, 2013

Dagbok 2013: 22.mars

Klokka er 17.30, temperaturen ute er + 1 grad C, det er lettskya og nydelig vêr.
Eg har nettopp hatt meg ein tur rundt på Vallabøen, så får eg håpe at det gjorde godt. Godt var det i alle fall å komme ut i sol og frisk luft.Får ikkje speilrefleks-kameraet til å funke i dag, så bilda er tatt med lommekamera.Bildet over viser utsikta frå toppen av Storebakken.
Då eg stod opp i dag, var Nils vekk for lengst, han reiste på sjøen i 7-tida. Han trudde at berre han kom seg ut tidlig nok, skulle det bli bra fangst, men det slo ikkje til. Han fekk no såpass at vi sjølve har nokre middagar. I dag hadde vi kokt småsei, eller "levende pale" som det heiter i Bergen. Det var godt. Etter at vi hadde ete ein tidlig middag, blei det ein lang middagslur. Han som hadde stått tidlig opp, trong det! Kan ikkje seie at eg likar at han fer ut åleine så tidlig, men han er ikkje til å stoppe. I dag måtte han knuse is for å kome seg ut frå hamna.
Eg har ikkje gjort mykje i dag. Hadde så vidt fått ferdig ei gulrotkake før Nils kom heim. Elles har det vore litt klesvask etc. Dagane går fort uansett.
Tenkte på det då eg gikk tur, at no er det mange som har fått påskeferie og ser fram til fridagar. Feriane blir ikkje det same, når ein er "fri" heile tida.Men eg hugsar kor godt det var å sjå fram til å få vere heime i fleire dagar. Ønsker alle yrkesaktive ein god ferie. Det skal noko til at finevêret varer, men ein kan no kose seg inne også.God påske til alle!
Vikemarka skule til høgre i bildet, rett fram ser vi byggefeltet Mosmarka.

1 kommentar:

solveig sa...

Ja, det er godt å ha nokre fridagar å sjå fram til etter stegfest i går og påskelusj for elevane i dag. Sånn oppå alt anna!

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...