torsdag, mars 21, 2013

Dagbok 2013: 21.mars

Klokka er snart 19.00. Sola forsvann frå oss for ein halv time sidan, elles har ho vore her heile dagen. Framleis er det kaldt, + 1 grad C er det ute no.
Dagen i dag har gått opp i "tull". Eg skulle møte på Bakk-Ola-marka klokka 13, så eg nytta litt av føremiddagen til å vaske håret etc. Sidan Nils skulle køyre meg ned, blei han like godt med på møtet som var sett saman av fleire som har med dei eldre å gjere. Vi skulle legge planar for arrangement for dei eldre på den internasjonale aktivitetsdagen som er lagt til den 8.mai. Nils er vara i styret til pensjonistlaget, og personlig vara for nestleiaren i Eldrerådet, så det var heilt på sin plass at han var til stades.
Etterpå var vi ein tur på Coop og handla litt mat, og på biblio, der eg fekk låne to bøker som var så ferske at dei ikkje var registrerte ein gong. Ei av Indridason og ei av Kepler.Duc Mai The les Indridason, Ivar Nørve les Kepler. Det siste vart eg veldig skuffa over, for stemma hans ligg på ein frekvens eg har store problem med.
Det vart tid til ei lita lufterunde før vi gjekk i hus. Eg verker ikkje lenger, men er ikkje særlig sprek.
Til middag i dag vart det pasta carbonara-med grov spaghetti, sjølvsagt.
No skal eg rippe dei to nye bøkene, og strikke ferdig ein lest.
I dag var Starevegen 10 lagt ut for sal i avisa, og vi håper på nye, gode naboar. Då vi gikk tur, tok eg bilde av huset på baksida, det er kjøkkenet som vender oppover.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...