onsdag, mars 13, 2013

Dagbok 2013: 13.mars.

Klokka er no 14.30, temperaturen har stige frå mange minusgrader sist natt til + 5 grader. Bildet over tok er litt etter klokka 9.00 i dag tidlig, då skein sola frå klår himmel, no har det kome eit slør av lette skyer på himmelen.
Det blir ikkje gjort så mykje inne slike dagar, men både i går og i dag har eg gått ei god runde med broddar på føtene. Då blir eg dobbelt så sliten som vanlig, og reknar med at eg brukar rikelig med kaloriar også.
Vi tok oss ein lett lunsj før vi gjekk ut, for om vi et middag midt på dagen, blir vi litt tunge i sessen.
I dag og i morgon er det fylkesårsmøte for pensjonistlaget i Molde, og der kunne vi ha vore om vi ville. Vi var der i fjor, og meinte at andre kunne reise denne gongen. Dessutan har eg "sitteproblem " for tida, så eg vil helst sleppe å sitte i bilen fram og tilbake+ sitte på møta der oppe.
Vi var på Rotary sitt møte i går; kjekt å vere heilt utan oppgåver for ein gongs skuld. Men eigentlig synest eg det er greitt å vere litt til nytte på dei vanlige møta.
No skal vi slappe av litt, vi var tidlig oppe i dag, og seint i seng i går.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...