onsdag, januar 30, 2013

Dagbok 2013: 30.jauar



Klokka er 18.00. Temperaturen ute er ca +5 grader C. Det har vore overskya, opplett og ganske vårlig vêr i dag. Det var meldt storm i dag, men det einaste som minner om uvêr her hos oss, er den unaturlig høge floa i dag. Det var like før båtane i hamna kom på land, og kommunekaia, det som er att av den, låg under vatn.Det såg ut til at vatnet kunne trenge inn i "Kaihuset".
Før vi for nedover i dag hadde Nils vore ein snartur til frisøren, eg hadde bytta på sengane, fått på vaskemaskina, vaska golva og ringt til ei veninne. Litt effektiv for ein gongs skuld.
Hadde eit par ærend i Vik, og kjøpte ein grilla kylling med oss heim til middag, så slapp vi unna matlaginga i dag. Men Nils står i garasjen og fileterer sei, så i morgon blir det kanskje å lage fiskekaker. Eller kanskje i kveld? Har no hatt ein lang pause no.
I dag tok eg bilde med lommekameraet. Kan ikkje stime rundt med eit digert kamera heile tida, som ein annan pressefotograf.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...