fredag, mai 25, 2012

Vêrmelding 25. mai - 2012

Klokka har passert halv åtte, vart nesten forskrekka då eg oppdaga det. For ute er det +21 grader C, sol og sommar. Nils klipper plen, men fekk tid til ein liten pust i bakken i lag med Peder-som de ser.
Sist natt hadde det regna litt, noko som trulig forlenga livet til tulipanane med ein dag eller to. Dessutan var det bra for meg at det ikkje vart så mykje sol i dag, for eg var litt solbrent frå i går. 
Etter at eg hadde støvsuga og rydda til helga tok vi oss ei shoppingrunde i Ørsta og Volda. Eg kjøpte meg ei sommarleg strikkejakke, litt garn, og elles vart det stort sett mat.
Vi hadde tenkt å ete lunsj/middag på Landskape i Volda, men dei hadde endra opningstida, så det blei til at vi kjøpte med oss pizza heim.
Etter at vi hadde ete, la eg meg ut på solsenga og sovna som ein stein. I dag var det akkurat passe varmt til å ligge ute, i går var det ikkje mulig. Då bikka tempen her + 30 grader.
Det klårnar meir og meir opp, så det er håp om ei fin pinshelg. Vi har ingen spesielle planar, men vi er fri til å fare dit vi vil. 
Handa som eg skada i går var heilt fin att i løpet av nokre timar.
Ønsker alle ei kjempefin pinse!

2 kommentarer:

solveig sa...

Det var godt du ikkje fekk varige men!

Bjørg sa...

God pinse til dykk begge!

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...