torsdag, mai 24, 2012

Vêrmelding 24.mai - 2012

                         Steinnes til høgre i bildet.
Klokka har passert 16.00, temperaturen er + 29 grader C, og vi har hatt enda ein nydelig sommardag. Eg har sett på yr.no at det er meldt regn i morgon, og små skyer har alt vist seg på himmelen.
Før middag i dag sette eg meg til i nærmare to timar for å få i hop eit referat frå møtet i går. Nils dreiv og beisa altanrekkverk. 
Vi var samde om at i dag var det ikkje råd å ligge på altanen og sole seg, så vi tok ein tur ut med båten. Det var friskt på sjøen, men varmt nok til å kle av seg så mykje ein ville. Deilig! Nils prøvde å fiske litt, men fekk ingen ting. Eg skulle fotografere, men såg ikkje kva eg tok bilde av, og når ein dertil sit i ein gyngande båt, vart ikkje resultatet det heilt store.
Vi gjorde eit lite strandhogg, såpass eg ramla i fjøresteinane og tok meg føre med høgre handa, så den er ikkje er heilt i form. Trur ikkje den er broten, for brote den har eg gjort før ein gong, og det var mykje verre. Eg gløymer at eg er gammal og stort sett berre har gått på flate golvet i mange år. (Godt at eg har skrive referatet i alle fall).
Kjende med handa på sjøen, og eg skulle fint ha greidd å bade i dag."Dessverre" hadde eg ikkje badedrakt med meg.
Når ein køyrer rundt Berkneset, ser ein at det er ein heil hytteby ned mot sjøen. I dag fekk eg Nils til å gå med båten langs stranda så eg fekk sjå hyttene.Der var hytter i alle prisklassar, for å seie det på den måten.
Det var veldig fint å vere på sjøen i dag, men kunne tenkt meg ein meir komfortabel båt.

Ingen kommentarer: