onsdag, mai 23, 2012

Vêrmelding 23. mai - 2012

Klokka er no 21.00, og enda ein nydelig dag har gått over i historia. På trappa vår er det +22 grader C, men det har nok vore minst +25 før i dag. Det er berre lekkert! Dessverre måtte vi vere ein del inne i dag, men fekk oss ei stund på altanen mellom øktene.
Klokka 12-13 var vi på kulturhuset og dekka bord, bretta serviettar m.m. Så var det pause til møtet skulle begynne klokka 16.00. Vi brukte pausen til å ete, sole oss og dusje m.m.
Det var eit innhaldsrikt møte og klokka var 19 før det var heilt slutt. Nokre av dei som brukar å hjelpe til var sjuke i dag, så det blei litt ekstra på oss andre. Men det gikk fint.
Eg noterte så mykje under programmet at det blir litt av ein jobb å velje ut kva eg skal ta med i avisreferatet. Eg orka ikkje å begynne på det i kveld. I staden gikk vi oss ein liten tur, prata med naboar og andre vi møtte på vegen. Godt å kjøle seg ned litt.
Det er kjekt å sjå på hagane til folk også. På bildet over kan de sjå at sola er vekke her i vårt område, mens dei enno har sol i Mosmarka, og på andre sida av fjorden. Høyrer motorsager over alt, og mange tre, både små og store, blir felt i desse dagar.
Ein av naboane i Starevegen har laga til denne skråninga ned mot vegen. Den er ekstra fin på denne årstida.
Desse tulipanane er nye av året her hos oss. Sette løkane sist haust.Eg er ekstremt glad i tulipanar.
 Og slik kan det bli om ein tek bilde MOT sola i det ho går bak fjella i vest.

1 kommentar:

solveig sa...

Ein ting er sikkert: Om våren angrar ein aldri på tulipanløkane ein sette om hausten!

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...