lørdag, desember 24, 2011

Vermelding 24.desember - 2011

Klokka går mot 11 på sjølvaste julaftan. Veret er lettskya og fint, men det er bra fart i skyene over Melshornet, noko som kanskje er eit forvarsel på stormen som skal kome. Temperaturen er + 1 grad.Det er nokså mykje annleis enn julaftan i fjor, då var det minus 18 grader på HAREID, og meir snø enn i dag.
I dag har eg ikkje mykje å gjere, skal berre pynte meg til vi skal reise utover til Hareid, der vi skal møte opp i kyrkja klokka 14.30. Det er den mykje omtala "Jens prest" som skal halde julepreika der i dag, og det ser vi fram til.  Han var prest her i Ørsta då Solveig og Rasmus vart konfirmerte, og han var veldig godt likt. Og så er det ein ting til;  hareidsdølene er kjende for at alle syng i kor, derfor er salmesongen der i bygda litt ut om det vanlige.
Nils har vaska bilen, og no driv han og sikrar alt som er laust på altanen, i påvente av stormen "Bent".
Då vil eg ønske alle som er innom bloggen ein fin julekveld. Akkurat det har eg vel gjort før, men det skader vel ikkje å gjere det ein gong til. Slike dagar/kveldar tenkjer eg på alle -slekt og venner her i landet og i andre land.
Har nettopp snakka med Rasmus i telefonen, og dei har det bra.

God jul

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...