mandag, desember 19, 2011

Vermelding 19.desember - 2011

Klokka er snart 16, temperaturen er minus 1 grad og det held på å klårne opp ute.Bildet er tatt for 2-3 timar sidan, før vi for nedover til Vik.
Før middag var Nils til frisør og fekk klipt seg. Eg dreiv og rydda litt; fekk ut adventspynten og begynte så smått å pynte til jul. Eg likar godt å skifte fargar i stova-denne gongen frå lilla til raudt.Elles så er eg ikkje så veldig "pyntete" av meg. "Less is more"- er mitt slagord.
Det var lite folk på butikkane i dag, sidan det hadde vore sundagsope i går. Ærendet mitt i dag var først og fremst å skaffe meg lesestoff til jul; det var dårlig utval på biblioteket i dag, men eg fekk meg ein hyggelig prat med bibliotekaren. Vi er stort sett enige om kva bøker som er gode. Vi skal ha sein middag i dag. Viss vi et tidlig, kjem vi oss ikkje til med noko særlig etterpå. I dag blir det steikt sei, det er ein favoritt.
Klokka  21.
Eg sat på datarommet og rippa bøker og strikka heilt til det var på tide å begynne på middagen.Var akkurat komen i gang med å steike fisk, då det brått slo som eit lyn ned i hovudet mitt: KONSERTEN. Det var i dag Amanda skulle vere med å spele i Ørstakyrkja, men kva tid? Ei rask melding til Margrete- det var klokka 19. OK -klokka var berre 18.00, så vi rakk både å lage middag, ete den, drikke kaffi og komme oss til kyrkje til klokka 19. Vi har vore på mange slike konsertar før, men ikkje i Ørsta. Eg synest det er betre akustikk i Voldakyrkja, men ikkje alle er samde i det. Det som var spesielt i dag var at det var ei overvekt av jenter som spela og det var få feler i høve til det som plar vere. Elles er eg som vanlig imponert over alle dei flinke barna (og lærarane deira). Men eg skulle ønske at dei vaksne hadde vore flinkare å snakke inn i mikrofonen, greitt og tydelig, slik at slike som eg også hadde fått med seg kva dei sa.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...