tirsdag, november 29, 2011

Vermelding 29.november - 2011

Klokka er snart 13.00. Ute er det + 8 grader C, stilt og litt regn.Snøen som låg heilt ned på marka sist sundag er vekke for lengst, og det er mildt og deilig.
I dag fekk eg det for meg at eg måtte gjere noko "til jul"- men kva? Det var så mykje å velje i at eg kunne ikkje bestemme meg. Ein ting var eg sikker på: Ingen småkaker. Dei eg laga i fjor vart ikkje etne, ikkje dei åra før heller. Formkaker har eg i frysaren frå fjor osv. Det vart til at eg rydda ei "roteskuffe"-det er kjekt, for så finn ein att ting som ein trudde var tapt for alltid.
Blomstrane fekk seg og litt ekstra stell, og avisa skulle lesast. Og så gjekk denne føremiddagen.
No skal vi ha tidlig middag, og kanskje vere litt aktive seinare på dag. Nils var forresten ute og trimma etter frokost.
Til middag i dag skal vi ha resten av sildekakene, dei som vi fraus. Nils skulle ta opp fiskekaker, men tok feil. Ja,ja, like greitt å bli ferdig med dei.
På bildet ser de den grøne boksen som "Tussa fiber" sette opp. Eg synest den stod fint til postboksane. Det er stillstand i fiber-arbeidet her no, men dei held kanskje på ein annan stad. Vi veit ingen ting om kva tid vi får ta fiberkabelen i bruk.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...