mandag, november 28, 2011

Vermelding 28.november - 2011


Klokka er ca 16.30, og det er for seint å ta bilde ute. Det er overskya, regn og grått, og utetemperaturen er + 5 grader C. Det er vel eigentlig nokså typisk novemberver.
I dag føremiddag var det styremøte i pensjonistlaget, den den nye leiaren, Eli Kjøde, også møtte fram. No håper eg at ho kan bli eit trekkplaster som får yngre pensjonistar til å begynne i laget.
Då vi kom heim att laga eg fiskesuppe til middag, så no har vi ete oss overmette, som vanlig. Nils meiner at vi skulle hatt slik suppe kvar veke.
Slike dagar med møte midt på dagen, blir det liksom ingenting om, så dette vart enda ein lapredag der ingen ting har blitt gjort heime. I løpet av kvelden skal eg skrive eit referat + eit lite avisinnlegg. Vi får kalle det arbeid det også, såpass eg får bøtt litt på samvitet.
Solveig er den einaste som har kommentert multistøpselet som eg la ut. Kan seie såpass som at det har noko med jording å gjere.
No blir det ein liten pause før kaffien.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...