tirsdag, november 22, 2011

Vermelding 22.november - 2011

 
Klokka er snart 12.00, og då blir det vel ikkje lysare i dag enn det er no.Det grå novemberlyset har sin sjarm det også, og eg er glad så lenge vi har mildver og slepp snø og slaps. Det er +10 grader i dag, men dette varer vel ikkje så lenge. I dag har eg baka brød på gamlemåten, og så snart dei er ferdigsteikte skal vi nedover og handle. Meir mjøl mellom anna. Må nok ha andre ingrediensar også i tilfelle eg får ånden over meg og bakar til jul. Har kaker i frysaren frå julebaksten i fjor, så eg veit ikkje.....Runde kaker med fyll er meir populært, så eg trur eg satsar på det.
Nils har rydda litt rundt dørene i dag, og tatt ned blomsterkassane utanfor kjøkenglasa; pelargoniane blomstrar vidare i eit kjellarvindu. 
Referatet mitt kom ikkje i avisa i dag heller, ikkje at det gjer meg så mykje, men eg veit at pensjonistane ventar på det. Elles er der rikelig med referat frå all verdens basarar og konsertar m.m. som går for seg no i førjulstida. Og så ei veldig mengde med bilde, heile Møre-Nytt er snart eit bildeblad, med eit minimum av tekst. Ei som uttala seg om kommuneøkonomien i Ørsta t.d.fekk ansiktet sitt smurt ut over ei halv side. "Less is more", seier eg.Elles så var der no ei heil side om Gunda, der eg tilfeldigvis var med på eit av bilda, så no føler eg meg nesten som ei linselus.
Komande fredag skal "Danse-Atle " vere på Amfi, lurer på om eg klarer å snike meg innpå han også?
No skal eg ta ut brøda, og så blir det ein tur på byn!
 I dag fyller bror til Nils, Rolf Jostein, 70 år. Han feirar dagen på Gran Canaria. Vi gratulerer den spreke pensjonisten og håper han har det fint der han er.Bildet er frå i fjor sommar, og fotograf er naboen vår.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...