lørdag, november 12, 2011

Vermelding 12.november - 2011

Klokka er snart 13.00. Temperaturen er +5 grader og sola skin frå nesten skyfri himmel, så vi har fått enda ein bonusdag. Det var glatt på vegen i dag, men kan ikkje sjå at blomkarsane har frose.
Vi har vore på handlerunde til Volda og Ørsta, og då vi kom heim, hadde dei greve ferdig grøfta ovafor huset vårt. Vi parkerer hos naboen, så lenge. Dei grev nok på igjen i løpet av dagen/kvelden.Dei ryddar fint opp att etter seg.
Eg var inn på Euronics i Volda og viste dei MP3 spelaren min, og spurde om dei hadde noko liknande. Det hadde dei ikkje, men dei fekk snart inn noko tilsvarande når dei fekk inn julevarene. Kjøpte eit par gåver til Nils på sportsbutikken der. Dei har godt utval i klede.
På biblioteket i Ørsta var det IKKJE godt utval i dag, men eg fekk i alle fall forlenga lånetida på bøkene eg har vidarelånt til Margrete. Min kamp 6 som skulle kome 1.november ,har dei ikkje fått inn enno.
Vi handla mat på Coop i dag, så no trur eg morgondagen er berga.
Eg hadde sett på eit brød i bakemaskina før eg for, og rekna med det var ferdig då vi kom heim. Kunne ikkje sjå lysande tal, så eg opna maskina. Brødet var IKKJE ferdigsteikt, men eg fann eit program som heiter "steke", så eg sette på att. No er eg spent på om eg bergar brødet.
I går kveld kom eg meg endelig ut for å gå tur, etter at det var mørkt og måneskin. Heilt fantastisk å gå opp Storebakken med austamånen rett framme. Det er ikkje gatelys der oppe, så månelyset kom vel med. Spørs om månen får kome fram i kveld også-då må eg ut og gå.
Hadde halvt om halvt tenkt med til Spjelkavika på "Bokbad" i dag, men slo det i frå meg. Det er familiens forfattar Øystein som skal "badast" av biblioteksjefen i Ålesund, som er min gamle "studiekamerat". Mariann Schjeide heiter ho. Fekk innbyding frå henne-dessutan er vi venner på FB.
Øystein har fått mykje ros for novellesamlinga si Sjabervik. Eg held på å lese den for 2.gong. No tek eg berre ei novelle om gongen.

2 kommentarer:

solveig sa...

Vi skulle helse så mykje!

Besta sa...

Neste sundag skal Gunda vere i Åsentunet. Eg har tenkt å gå dit då, og helse på henne.

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...