torsdag, november 10, 2011

Vermelding 10.november - 2011

Klokka er no 14.00. Temperaturen er ca +10 grader og det er overskya, men opplett. Akkurat no kom sola fram ei lita stund og eg prøvde å ta bilde mest mulig rett mot sola, utan at det vart vidare vellykka.
Eg er glad for turen eg gjekk i går, det var kanskje siste fineversdagen i denne omgangen? Ikkje fekk eg så mykje vondt av den heller, og det er no det beste av alt.
I dag skulle eg eigentlig på møte i banken klokka 14.00.  Så fekk eg beskjed om at det måtte utsettast, så no ventar eg på telefon.Det er nokre opplysningar eg må ha når eg skal skrive forhåndsomtale av pensjonistmøtet den 16.nov. 
Nils skal på møte på VØR, kanskje for siste gong. Han veit ikkje om han er attvald eller ikkje. Tidlegare i dag var han til Volda og la vinterdekk på Margrete sin bil. Her heime går det diverse karar og luskar rundt med kablar. Det er "Tussa fiber" som held på og skal legge inn fiberkablar. Dei må ha is i magen som kan utsette dette arbeidet til så langt utpå hausten.
Eg har støvsuga og vaska til helga i dag, så har eg dagen fri til andre ting i morgon. Lage fiskekaker t.d.-eller blandaball kanskje.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...