onsdag, oktober 26, 2011

Vermelding 26.oktober - 2011

Klokka er ca 13.30. Temperaturen ute er +18 grader i skuggen, og skikkelig varmt i sola. Vi er heldige som bur på "solsida" særlig haust og vår. Har budd i fem år ved foten av Melshornet, så eg veit kva eg snakkar om.
No kjem det rett nok små lette skyer inn frå sør, så det spørs kor lenge fineveret varer. Nils og Hassan har vore ute og fiska i dag. Nils kom heim med mykje sei, nokre store og mange små. Så i dag blir det kokt småsei til middag. Lenge sidan sist vi hadde det.Vi veit berre om ein nabo som er interessert, og han er her og får forsyne seg. Sist vi hadde småsei laga eg blandaball, men veit ikkje om det blir denne gongen.
Mens Nils var vekke fekk eg gjort ein god del husarbeid, men til slutt gikk eg ein tur ut vegen og ei lita runde.Utan fotoapparat. Trefte eit par naboar som eg prata med. (Var sterkt frista til å pusse vindu, men greidde å stå imot, drog gardinene attføre glasa i staden.)
Torde ikkje røre noko i hagen i dag, for no har eg site og klora meg til blods i to kveldar, det klør og det klør, kva som enn gjer det. Hendene klør mest, det er derfor eg trur det er eit kvart eg reagerer på. Fekk planta tulipanløkane i går, og elles er stort sett alt på stell ute no. Nils for over med grasklipparen til slutt og samla opp lauv og rusk.
Og DER kom det ei sky for sola! 
I morgon skal vi til tannlegen begge to. Vi har avtale med tannlegen om å bli innkalla i lag.Nils fekk påminning på mobilen! Så no slepp ein visst å halde greie på noko sjølv.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 1.mai

  Klokka er no 17.22, temperaturen ute er + 20  grader, og no skin sola igjen etter at det kom regn midt på dagen. Det har vel vore rimeleg ...