tirsdag, oktober 25, 2011

Vermelding 25.oktober - 2011

Klokka slår fire (16.00) akkurat no. Ute er det strålande ver og +16 grader her oppe i bakkane med oss; ikkje fullt så varmt nede i Vik.
I dag har vi berre "surra"- så langt. Som vanlig når det er Seniorkino-dag, noko som skjer ein gong i månaden, var veret strålande, så eg kan godt forstå at folk valde bort dag-kino i dag. Likevel var det bra frammøte, for mange hadde lyst å sjå akkurat denne filmen. Og eg trur ikkje nokon angra på det. Filmen var veldig fin på mange måtar, og handlinga var lagt tett opp til teksten i boka.
Før vi for nedover rusla vi ut Starevegen og inn att, for å få nyte fineveret litt før vi sette oss inn i kinosalen.(Filmen varte i over to timar).
No tok vi oss litt mat, og Nils er alt i gang ute med å sage opp greiner frå i går. Etterpå skal han klippe resten av plenen for å få opp alt lauvet og anna rusk som ligg att. Det er lenge sidan vi slutta å RAKE lauvet med rive.Eg skal ut og hjelpe til. Og viss eg finn att tulipanløkane, skal eg plante dei.

1 kommentar:

solveig sa...

Eg planta mine tulipanløkar laurdag. 100 rakk eit stykke, men vert det fint ver framover, kan eg finne på å sette fleire løkar.

Dagbok 2024: 22.april

No er klokka blitt 16.35 utan at det har hendt så mykje. Det mest dramatiske som har skjedd er at eg har prøvd å slette alle bilda mine på P...