lørdag, oktober 22, 2011

Vermelding 22.oktober - 2011

Klokka er nærmar seg 15.00, temperaturen er +13 grader C og det er overskya. Vi trudde vi skulle få opphaldsver i dag,så vi fekk gjort litt ute i hagen, men dessverre kom det litt regn i dag også. 
Eg måtte ein liten tur innom biblio, så vi hadde eit påskot for å fare på rek i dag også. Etterpå var vi på Amfi, der det som vanlig var både folk og musikk. I dag var det ei toradergruppe som var i elden, forsterka med ein bassgitarist frå Volda som vi kjenner. Ikkje akkurat den musikken eg diggar mest, men høyrde no på eit par nummer.
Etterpå var vi opp i den nesten tomme gågata fordi eg ville sjå inn på Staurset etter ein tynn ullgenser med hals til Nils. Og der var det jammen litt av eit utval i alle slags genserar og cardigans for einkvar smak. Synd at ikkje denne butikken ligg inni kjøpesenteret, trur dei taper på det.Men der er det Dressmann som råder grunnen. Det var på Staurset Nils jobba dei første åra vi budde i Ørsta. Då dreiv Staurset konfeksjonsfabrikk i lokala over butikken.Eg gjer merksam på at genseren vi kjøpte er mørkegrøn, ikkje slik den ser ut på bildet.
Siste stopp i dag var Rema 1000. Der trefte vi fleire kjende som vi ikkje har sett på aldri så lenge, så det vart mykje oppdatering.
Vart litt irritert i dag. Innlegget som eg hadde skrive om seniorkino var kome med i avisa; det som mangla var sjølve kinoannonsen. Eg hadde klarert alt på førehand. Men det blir altså filmframsyning av Barnepiken tysdag 25.okt. kl.12.30. Det er lov for alle. Billetter får ein kjøpe i kiosken rett før framsyninga. Håper mange kjem og ser denne fine filmen.
I dag skulle eg eigentlig ha vore på Bokkafe på Fru Svendsen kl.15.00, men det passa så dårlig med tidspunktet. Mandag er vi invitert på Boklansering på Kunsthuset.Så her er nok å ta seg til for den som vil.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 15.april

Alt av bilde som eg hadde på PC en er borte vekk, men eg er ikkje heil hjelpelaus, for bildet av blomstane frå i fjor låg ein annan stad på ...