søndag, oktober 23, 2011

Vermelding 23.oktober - 2011

Klokka er 14.00. Temperaturen er+ 13 grader C, det er overskya og vind.
Vi er nettopp heimkomne frå biltur. Vi tok oss ein tur inn til Kalvatn for å sjå kor langt dei er komne med Kvivsvegen.Arbeidet skrid fram, og det blir ein flott veg med mange ,lange tunnelar som kjem til å korte mykje inn på veglengda. Men alle dei nydelige idyllane på strekninga blir mykje godt borte. Ja, borte blir dei sjølvsagt ikkje, men vi får ikkje lenger sjå dei frå bilvinduet. 
Då vi var komne inn til Kalvatn, gikk eg ut på brua mellom dei to tunnelane for å ta bilde.Dessverre hadde eg gjort den tabben å sette minnekortet att i laptoppen. Veldig festlig!
For å ha eit lite "skrytebilde" på bloggen tok eg bilde av laurbærheggen som står i full blomst for andre gong i år. Viss nokon er på jakt etter ei vintergrøn buske som toler alt, så er laurbærhegg saken. Nabokatten Nusse kjem ned på trappa til oss, og rikkar seg ikkje før ho har fått ein melkeskvett.Ho vil ikkje inn. I dag skal vi ha fisk til middag,  då får ho fiskeskinn og restar også, så då blir det berre velstand.(Vi hadde kotelettar til sein middag i går, så i dag var vi fiskesvoltne!)

1 kommentar:

solveig sa...

Eg har to fine peaceroser i hagen. Kanskj det vert skrytebilde i morgon.
Ikkje tapt bak ei vogn, den katten.

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...