søndag, oktober 23, 2011

Bok nr.60: Evas øye av Karin Fossum

Denne boka har eg sett på biblio fleire gonger, utan å ta den med heim, fordi eg meinte eg hadde lese den. Men så begynte eg å tvile på det, og sidan eg ikkje fann noko anna den dagen, vart det til at eg lånte den. Då eg hadde høyrt ca halve boka oppdaga eg endelig at dette var noko eg kjende att, og seinare dukka det opp enda ei episode som låg på min "indre film". Resten var gløymt. Boka held god, gammal Eva Fossum -standard,der ho på ein måte viser oss at kven som helst kan bli drapsmann /-kvinne under sæskilde omstende.
Skriv ikkje så mykje om boka, sidan eg reknar med at dei fleste har lese den. Den er lettlesen og høver godt for lydbok sidan handlinga er enkel og her er få personar.Språket er greitt, men lite originalt.
No har eg lånt ei bok av Tatiana de Rosnay  (Saras nøkkel) som heiter "Huset du elsket". Veit om lag kva eg har i vente. Mo Hayder si siste har dei berre fått inn i papirutgåve, men eg har sett meg på venteliste for lydbokversjonen.
Og 1.november kjem Knausgård 6.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...