onsdag, oktober 12, 2011

Vermelding 12.oktober - 2011

Klokka er 14.00, temperaturen + 7 grader, og akkurat no er sola framme, så vidt. Før i dag har det vore både regn og hagl.
Eg kan ikkje skryte av at eg er så mykje betre i dag enn det eg har vore før. Laga ei tomatsuppe med egg til middag. Brukte ein suppepakke+ein boks tomar, to sjalottløkar og ein kvitløk+ ein hermetisk chili av det sterke slaget. Tenkte det skulle opne luftvegane. Det blir mykje suppe for tida, har ikkje så veldig lyst på mat.
Nils har vore ute i lag med Peder, dei har bora hol i altanplata, der som fiberkabelen skal opp. Peder hadde ei boremaskin som han hadde lånt.
Ei av damene i styret for pensjonistlaget ringde og fortalde meg om turen dei hadde til Eid i går. Det hadde vore veldig vellykka, både operaen og det som gjekk føre seg før framsyninga. Middag på Kyrkjetun, omvising i kyrkja og kunstutstilling i Gamlebanken. Fjordabladet hadde fotografert dei på banktrappa.
Leiaren for pensjonistlaget på Eid hadde vore med dei under middagen og fortalt om arbeidet i laget deira. Hilde, kasseraren vår, har hatt mykje arbeid med å arrangere det heile, så eg er så glad for at det vart så bra. Eg kontakta Bodil i si tid, og fekk tips om kven vi kunne snakke med, men elles hadde eg ikkje noko med arrangementet å gjere. Sjølvsagt ville eg gjerne ha vore med, men er ein sjuk, så er ein sjuk, og eg hadde ikkje hatt ein sjanse på eit slikt opplegg. Men så sjeldan som eg er sjuk, trefte det veldig "ubeleilig". Ser at dei skal sette opp Madame Butterfly neste år.Får prøve igjen då!

1 kommentar:

solveig sa...

Håper suppa gjer susen. Det passar aldri å bli sjuk, men nokon gong passar det dårlegare...

Dagbok 2024: 15.april

Alt av bilde som eg hadde på PC en er borte vekk, men eg er ikkje heil hjelpelaus, for bildet av blomstane frå i fjor låg ein annan stad på ...