lørdag, august 20, 2011

Vermelding 20.august - 2011

Klokka er snart halv tre.Temperaturen er ca +20 grader C og det er fint, lettskya ver. Nils driv og lagar middag, han kokar torsk som han fiska i går kveld og salta natta over.
Som de veit har vi fora på ein villkatt som vi har kalla Advokatten. For ei tid sidan fekk han eit stygt sår på halsen som ikkje har grodd. Han var så vill at det var ikkje råd å få stelt såret, og vi såg at han ikkje hadde det godt. Vi fekk eit tips om at vi kunne vende oss til Mattilsynet, og der fekk vi kjempegod sørvis. I går kveld kom ei dame med eit bur som vi skulle fange katten i. I går viste han seg ikkje i det heile tatt, men i dag tidlig kom han. Gikk inn i buret (brukte fisk til agn)og så var han fanga. Deretter ringde vi til dama som trulig er dyrlege, og ho henta katten i buret, så skulle ho avlive han på ein human måte. Og vi har ingen ting meir med han å gjere.Eg må presisere at om dette hadde vore ein TAM katt som vi eigde, kunne vi ikkje gjort det slik.
Elles har eg vore til frisør i dag. Ho får frie taumar når det gjeld håret mitt, og valde å ikkje klippe noko særlig.Var innom biblio i dag , men fann ingen ting nytt. Etterpå var vi ein tur til Vik, på Amfi og i gågata, før vi enda opp på Rystelandet for å få nokre plantar til pottene på trappa. Ikkje mykje å velje i no, så vi kjøpte berre kvit lyng, den står vel ei stund.Tok bilde frå andre sida i dag. Ser at der har kome ei strike i saudehornet. Enten har der gått eit ras eller så har der vore eit nytt elveleie for nokre dagar.Brukte det gamle apparatet som eg hadde liggande i veska, derfor den dårlige bildekvaliteten.
No ropar Nils at maten er klar, det går fort å koke mandelpoteter.
Fortsatt god helg til alle.

1 kommentar:

solveig sa...

Godt at katten vart teken hand om!

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...