tirsdag, august 16, 2011

Vermelding 16.august - 2011

 Klokka er 18.10, temperaturen er + 16 grader, det er overskya og stort sett opphaldsver. Har vel vore ei byge eller to i løpet av dagen.
Eg har ikkje vore ute for ei dør enno, men skal snart ta meg ein tur i hagen m.m. Nils for nedover for å sjå fotballkamp. Eg sjekka FB klokka 17.50 og då fann eg melding frå Amanda.
Elles så gjorde eg ein del husarbeid f.m.,vaska golv blant anna. Middagen vart litt sånn "mixed double" i dag; Nils åt salta, kokte kveitehaud, eg litt spekemat etc. Eg likar det meste, men der er ei grense for meg også. Elles koka vi ein stor porsjon grønerterstuing (4 pk.) som vi fraus i høvelige porsjonar. Lett å ta igjen og varme i mikrobølgeomnen.
Etter middag gjorde eg den flausa at eg la meg nedpå for å kvile ryggen litt, og lese lydbok. Men som fleire enn eg har oppdaga, er lydboka den beste sovemedisin som finst. Etter at eg hadde drukke kaffi, måtte eg lese om att alt eg hadde "lese" mens eg låg.
Nils var til frisør f.m.- eg har ikkje kome så langt at eg har bestilt time enno.
For dei som ikkje les FB kan eg opplyse at "Min kamp 6" er i handelen frå 1.november. Eg har sett meg opp som førstemann på ventelista for lydboka på biblio.
I dag kan vi gratulere Stig André på Eid med dagen!
PS: Folkestadlaget tapte mot Ørsta i kveld.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...