søndag, juli 31, 2011

Vermelding 31.juni - 2011

 Klokka er ca 18.00, temperaturen + 20 grader -men skodda ligg framleis som eit grått teppe over hovudet på oss. Eg har ikkje vore ute for ei dør i dag, men Nils hadde seg ein liten tur på føremiddagen. Eg er ikkje bra i ryggen, om det kjem av at eg har strikka for mykje, eller av det eg trakka for mykje rundt i går, veit eg ikkje.
I dag hadde vi steikt kveite med remulade til middag, appetitten er på topp på trass av det trasige veret. Ser på FB at dei klagar over at det er VARMT på Norway Cup- ja, sunnmøringar kan halde seg her i skodda om dei ikkje toler varme no ! For å bøte litt på dårlig humør, skal eg ha meg ein tur ned i jordbæråkeren. Etterpå skal eg stryke kleda eg hengde ut før middag. Best å ha alt i orden om sola skulle vise seg.
Rasmus og fam. var på Daftø då eg fekk melding f.m. Viss eg ikkje tek feil, er det om lag der båten går over til Sandefjord.
Tre av barnebarna er til stades på NC, ein som trenar, to som spelarar på kvar sitt lag. Her er nokre av gutane frå Folkestad.
 Og Kongsberggutane har det framleis fint, på camping i Sverige.

1 kommentar:

solveig sa...

Der var vi i fjor. Kjekk, stor leikeplass og bademulegheiter.

Dagbok 2024: 22.april

No er klokka blitt 16.35 utan at det har hendt så mykje. Det mest dramatiske som har skjedd er at eg har prøvd å slette alle bilda mine på P...