fredag, juli 29, 2011

Vermelding 29.juli-2011


Klokka har alt passert 17.30; dagane går fortare enn eg likar å tenke på. Ute er det framleis overskya og skodde, men ikkje fullt så grått som det var i dag tidlig. Sommar kan vi ikkje snakke om, temperaturen er rettnok + 17 grader, men utan sol er ikkje det så veldig varmt.
I dag har det ikkje hendt så mykje. Før middag var vi ein tur på Amfi, og der treffer ein alltid mange hyggelige menneske å prate med. Då vi kom heim, sette vi gang å lage middag, i dag vart det steikt sei, og etter eit slikt herremåltid er det berre å flate ut. Dessutan er det heilt nødvendig for dei som ikkje søv om natta- dvs. ikkje har vit å legge seg.
Det var ein ting eg gløymde å fortelje om turen rundt fjorden i går. Det er vanlig å sjå ymse ville dyr på denne strekninga, men litt uvanlig å nesten køyre på ein hegre som spaserte midt i vegen. Heldigvis kom han seg på vengene i tide.
Sist eg fekk melding frå Rasmus var dei på ein campingplass i nærleiken av Vänersborg. Staden heiter Ursand. Dei har hatt veldig fint ver i Sverige.
Nils gjekk seg ein tur ut gjennom gata for å sjå på eit byggeprosjekt. Eg skal henge opp klede etc.Har ein konstant "lidelse" denne sommaren, og det er manglande energi.
Håper alle har det bra anten dei er på ferie eller heime.
God helg!
Minstebror køyrer traktor.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...