tirsdag, juli 26, 2011

Vermelding 26.juli-2011

 Klokka er ca 18.00. Ute ligg skodda langt nedetter fjellsidene, og vi ser ikkje mykje antydning til sommar.Det er litt hustre ute, men temperaturen er om lag som i går -+15 grader C. Det er opplett, så no fann Nils ut at det gjekk an å slå plenen, han lyt nytte høvet kvar gong det er tørt i graset.
Vi lurte litt på å ta ein tur til Eid i dag, men då eg ringde bort, var Bodil åleine heime, Svein var sjåfør for hestevogn. Bodil og eg fekk oss ein lang prat, men besøket vart utsett til ein annan gong.
I staden tok vi ein tur til Volda, eg ville sjå inn på den nye garnbutikken kva utval dei hadde i lestegarn.Dei hadde sjølvsagt mange sortar, men eg kjøpte ein sort eg kjenner til frå før, kan ikkje kjøpe dei sterkaste sortane, for dei er ofte litt harde og tunge å strikke, eg må ha noko som er mjukt og lett. Ho som ekspederte meg var hyggelig og hjelpsom, og eg ser ikkje bort frå at eg kjem til å handle meir med henne.
Sist eg var i Volda kjøpte eg meg ei tynn "sommarjoggebukse", i dag kjøpte eg meg ei til samme sorten, men 100 kr billegare. Det er sommarsal over alt, men det er ikkje så mykje som fristar.
Vi enda opp på Amfi, der vi kjøpte med oss ein pizza, som blei middagen i dag. I dag har eg kvilt middag, det er ei stund sidan sist. No skal eg prøve å få gjort litt småtteri i huset.
Det blei ganske mykje TV i går kveld også, men i dag har vi ikkje hatt på sidan i dag tidlig. Mykje å lese på FB også, men det dabbar vel av litt etter kvart. I dag var heile førstesida av Møre-Nytt dekt av eit svart/kvitt bilde av Guro Vartdal som framleis har status som sakna.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...