torsdag, juli 21, 2011

Vermelding 21.juli-2011

Klokka er no 19.30, og vi er nettopp ferdige med middagen. I dag vart det ikkje fisk, men ein asiatisk-inspirert gryterett.Ute ser det ut til å lette opp, det har vore sid skodde og litt regn før i dag.Temperaturen er ein stad mellom +15 og 16 grader C.
Nils har jobba med rekkverket i dag også, eg har berre hjelpt til litt på slutten. Han har beinka opp litt både her og der, og så måtte han til Volda for å få tak i beslag til skøytane. No står det att å sette i fleire skruar på alle fjølene, men det går relativt radig. Vi er godt nøgde med jobben, sjølv om det ser litt halvferdig ut så lenge ikkje heile rekkverket er beisa. Ja, og så må vi kanskje rydde litt på altanen?
Eg har gjort unna fredagsvasken, godt å ligge litt i forkant, og gjort diverse anna husarbeid. Så var vi ein liten tur ned på biblioteket. Og innimellom har eg strikka lestar -julelageret veks! No ser eg faktisk nokre solstrålar i vest, så håpet er enno ikkje ute.

1 kommentar:

solveig sa...

Vert fint!
I dag kunne eg gjere litt hagearbeid. Det blæs! I går var her så mykje knott.

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...