torsdag, juli 14, 2011

Vermelding 14.juli-2011

 Klokka er 17.30, og det går mot slutten på ein vakker dag. Det har vore om lag same veret som i går, men litt varmare, om lag +20 grader. Det kom litt kald vind på ettermiddagen, men ikkje så iskald som i går.
Nils dreiv heile føremiddagen med å demontere det gamle rekkverket, drage ut spikar etc. Eg fungerte ei stund som "tannlegeassistent", men måtte ta det litt rolig, for eg fekk ei vond natt etter jobbinga i går. Elles har eg gjort hus-og hagearbeid, hadde for eksempel ein runde med kantklipparen.
Vi har ikkje hatt middag enno, det blir i kveldinga.Då skal vi ha salta lange.
Nils har hatt ein par runder nedover, kjøpt ny boremaskin og eit spann beis m.m. Meininga var at vi skulle beise sprinklane før vi spikra dei opp. Men vi har venta og venta på materialen, og då han endelig kom, hadde han med seg alt anna  DEN materialen. Så det blir kanskje frikveld på meg. Nils har begynt på monteringa, han brukar dei gamle beslaga, så det er god hjelp.
I dag er det den franske nasjonaldagen.Dessutan var det fødselsdagen til mamma (f.1904) -eg tenker litt ekstra på henne denne dagen; i år er det 20 år sidan ho døde. 
Og så er det bryllaupsdagen til Wenche og Rasmus. Det er 11 år sidan dei vart vigde på øya Mauritius, og vi gratulerer med dagen.I fjor kom vi på besøk på bryllaupsdagen,eg veit ikkje om dei er heime på dagen i år.Vi skal no treffast i løpet av ferien.
                                        Godt begynt er halvt fullendt.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...